Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Insalata di patate all'australiana
1h 30 min
Salsiccia al primitivo
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Involtini di scottona
1h 10min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1u.
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Zucchine ripiene di uova
1u.
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min