Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli e salsiccia
30 min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Coniglio con patate e peperoni
1u.
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Salsiccia al primitivo
50min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1u.
Peperoni ripieni
1h 5min