Kompatibilní verze
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé complet, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de sel
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre
- 400 g de pont-l’évêque, coupé en deux, puis en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1774.5 kJ / 422.6 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Croque-cake
50min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Mont d'Or et brioche
2h 45min
Pain hérisson au pesto de tomates
16h
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2 Std. 50 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30min
Croque-baguette thon-champignons
35min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Burger de pomme de terre
45 min