Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de zanahoria
Masa shao mai
- 50 g de agua
- 180 g de harina
- 1 huevo
Relleno
- 300 g de panceta fresca de cerdo en trozos (3 cm)
- 15 - 20 g de setas frescas (por ej. shiitake, champiñones, cantarelas)
- 5 - 10 g de jengibre fresco en láminas
- 270 g de gambas crudas peladas frescas o congeladas
- 1 cucharada de azúcar
- 2 cucharadas de aceite virgen de sésamo (30 g, vea la sugerencia)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de maicena
- aceite vegetal para engrasar
- harina para espolvorear
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45min
Ternera teriyaki con arroz
1 godz. 40 min
Sopa de fideos japoneses
1 godz. 15 min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Sopa de ternera (Pho bo) - Vietnam
45min
Tacos de langostinos al pastor
30min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1h
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 Std. 30 Min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 Std. 35 Min