Fondant de chocolate
TM6 TM5 TM31

Fondant de chocolate

4.2 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g chocolate p/ culinária c/ 70% cacau
  • 50 g manteiga à temperatura ambiente
  • 3 ovos
  • 50 g açúcar
  • 15 g brandy
  • 15 g farinha
  • Gengibre fresco ralado q.b.
  • 1 embalagem de chocolate de leite (16 quadrados aprox.)

Nutriční hodnoty
na 1 unidade
Kalorie
1024.4 kJ / 244.8 kcal
Protein
4.2 g
Sacharidy
21 g
Tuk
15.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
36.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty