Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g chocolate p/ culinária c/ 70% cacau
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 3 ovos
- 50 g açúcar
- 15 g brandy
- 15 g farinha
- Gengibre fresco ralado q.b.
- 1 embalagem de chocolate de leite (16 quadrados aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 36.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panacotas de ameixa
5h
Tacos gelados
5h
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 min
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30 min
Soufflé de chocolate
45 min
Soufflés de chocolate e laranja
45 min
Mini cheesecakes de chocolate branco
8 Std. 30 Min
Petit gâteau de caramelo
15min
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Crepes
35 min
Tiramisu
5h 20 min