Fondant de chocolate

Fondant de chocolate

4.3 19 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
8 unidades

Suroviny

  • chocolate p/ culinária c/ 70% cacau
    100 g
  • manteiga à temperatura ambiente
    50 g
  • ovos
    3
  • açúcar
    50 g
  • brandy
    15 g
  • farinha
    15 g
  • Gengibre fresco ralado q.b.
  • chocolate de leite (16 quadrados aprox.)
    1 embalagem de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 36.1 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 1024.4 kJ / 244.8 kcal
Tuk 15.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...