
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g vinho tinto
- 150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas atadas (tomilho, salsa e rosmaninho)
- 200 g cogumelos laminados
- 10 g amido de milho
- 400 g cenoura cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 347 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Frango com vinho e molho de romã
1hod.
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55min
Guisado dos reis
13hod. 10min
Ostras no forno
20min
Pêssegos com manjericão
25min
Goulash com dumplings
1hod. 30min
Asas de frango com arroz de laranja e ervas
1hod.
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Creme caseiro da Guarda
25min
Risoto à milanesa
25min
Vitela à americana
1hod. 20min