Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g vinho tinto
- 150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas atadas (tomilho, salsa e rosmaninho)
- 200 g cogumelos laminados
- 10 g amido de milho
- 400 g cenoura cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM5
Žádné hodnocení
Cannelés (canelados de bordéus)
13 Std. 45 Min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Covilhetes de Vila Real
1 Std. 25 Min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Vitela com molho de laranja
40 min
Lombinhos de porco com molho de tomate
1h 30min
Arroz de vitela com legumes
50 min
Guisado de vitela com batata e maçã
1 Std. 25 Min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min