Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g vinho tinto
- 150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas atadas (tomilho, salsa e rosmaninho)
- 200 g cogumelos laminados
- 10 g amido de milho
- 400 g cenoura cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de vitela com legumes
50 Min
Vitela guisada com massa
9h 20min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Coelho à caramela
13 Std.
Panetone de Frutas
7 Std. 30 Min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Frango na púcara
50 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Keftedes (almôndegas)
2 godz. 30 min
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2 Std. 10 Min