Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate
- 160 g natas
- 170 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 30 g açúcar (opcional)
- 50 g manteiga
Macarons
- 270 g açúcar
- 110 g amêndoa ralada
- 25 g cacau em pó
- 120 g claras de ovo (3 aprox.)
- 1 pitada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 643.4 kJ / 153.8 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 18.2 mg
Alternativní recepty
Pasta de açúcar
10 Min
Palmiers cobertos
2 Std.
Macarons com creme de lavanda
5h 20min
Monstro das bolachas
1 Std. 20 Min
Cookies de chocolate
45 Min
Blättertorte
2 Std.
Torta de chocolate
1 Std.
Floresta negra
1 Std.
Éclairs de chocolate
2 Std.
Macarons passo-a-passo
1 Std. 30 Min
Cake pops de chocolate
4h 50min
Crepes
35 Min