Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 600 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di patate
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di prugne secche denocciolate
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- 80 g di burro
- 40 g di pangrattato
- 40 g di zucchero
- cannella in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 96.8 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Pinza triestina
6h
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Pavlova con pere all'arancio
Žádné hodnocení
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Delizia di pollo al crescione
50 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Jota triestina
2 Std.