Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 600 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di patate
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di prugne secche denocciolate
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- 80 g di burro
- 40 g di pangrattato
- 40 g di zucchero
- cannella in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 96.8 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min.
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Jota triestina
2óra
Semolino dolce al latte e miele
30 min.
Pinza triestina
6h
Risolatte basmati
1 godz. 50 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 godz. 5 min
Kaiserschmarren
50min