Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa aioli
- 200 g di olio di oliva
- 5 spicchi di aglio
- 2 tuorli
- 1 cucchiaio di senape
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Merluzzo
- 4 filetti di merluzzo (circa 120 g l'uno)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 800 g di acqua
- 150 - 200 g di rape (circa 1 rapa), a striscioline sottili
- 1 barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata, a striscioline sottili
- 350 - 400 g di carote, pelate e a striscioline sottili
Insalata
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di porro, la parte bianca
- 30 g di sedano rapa
- 100 g di olio di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 30 g di barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata
Terminare la preparazione
- 20 g di insalata valeriana, lavata
- 8 ravanelli rossi a metà
- 12 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Salsa olandese
30min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Salsa rubra
30min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Gazpacho
15min
Burro alle acciughe
4h 20min
Salsa tartara
10 min
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min
Anatra all'arancia
1h 35 min
Fonduta
8sa 20 dk