Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa aioli
- 200 g di olio di oliva
- 5 spicchi di aglio
- 2 tuorli
- 1 cucchiaio di senape
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Merluzzo
- 4 filetti di merluzzo (circa 120 g l'uno)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 800 g di acqua
- 150 - 200 g di rape (circa 1 rapa), a striscioline sottili
- 1 barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata, a striscioline sottili
- 350 - 400 g di carote, pelate e a striscioline sottili
Insalata
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di porro, la parte bianca
- 30 g di sedano rapa
- 100 g di olio di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 30 g di barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata
Terminare la preparazione
- 20 g di insalata valeriana, lavata
- 8 ravanelli rossi a metà
- 12 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandacujun
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Condimento per caesar salad
10 min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Gazpacho
15 Min
Salsa bernese
20 min
Zabaione
15 Min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Zabaione caldo al passito
15 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Fonduta
8h 20 min