
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa aioli
- 200 g di olio di oliva
- 5 spicchi di aglio
- 2 tuorli
- 1 cucchiaio di senape
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Merluzzo
- 4 filetti di merluzzo (circa 120 g l'uno)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 800 g di acqua
- 150 - 200 g di rape (circa 1 rapa), a striscioline sottili
-
1
barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata a striscioline sottili
nebo 1 barbabietola rossa a striscioline sottili - 350 - 400 g di carote pelate e a striscioline sottili
Insalata
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di porro la parte bianca
- 30 g di sedano rapa
- 100 g di olio di oliva
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 30 g di barbabietola rossa tipo crapaudine dalla forma allungata
Terminare la preparazione
- 20 g di insalata valeriana lavata
- 8 ravanelli rossi a metà
- 12 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 964 kcal / 4032 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 85 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bernese
20 Min
Maionese
10 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Salsa rubra
30 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Condimento per caesar salad
10 Min
Salsa tartara
10 Min
Paté di fegatini
30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Maionese al curry
15 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min