Pain aux raisins

Pain aux raisins

4.4 40 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 30min.
40 pezzi

Suroviny

Crema pasticcera
  • 500 g di latte intero
  • 5 tuorli d'uovo
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
  • 70 g zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 80 g di latte intero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 15 g di miele
  • 4 uova
  • 500 g di farina manitoba
  • 170 g di burro a pezzi. + q.b.
  • 10 g di Rum
  • farina tipo 00 q.b.
  • 50 - 80 g di uvetta passa

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 2.2 g
Kalorie 578.2 kJ / 138.2 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 9.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...