Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Pane integrale con muesli
4 godz.
Treccine al finocchio
3h
Brioche francese al burro
5h 40min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Fiocchi
7h 30min
Pain au chocolat
5h
Pagnotte turche
2h 20min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Brioches
4h 50min
Madeleine
55 min
Girelle alla cannella
4h 10min