
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00 q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 138.2 kcal / 578.2 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 6.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3hod. 25min
Danish layer cake
4hod.
Corona di pane con il sesamo
15hod. 30min
Girelle alla cannella
4hod. 10min
Colomba classica
6hod. 45min
Treccia alla cannella
3hod. 10min
Fiocchi
7hod. 30min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5hod. 30min
Pain au chocolat
5hod.
Croissant francese
5hod. 20min
Apple pie
1hod. 20min