Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di fecola di patate
Pain aux raisins
- 70 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 80 g di latte intero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 4 uova
- 500 g di farina manitoba
- 170 g di burro a pezzi. + q.b.
- 10 g di Rum
- farina tipo 00, q.b.
- 50 - 80 g di uvetta passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 578.2 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3h 25min
Treccia alla cannella
3h 10min
Pain au chocolat
5 Std.
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 Min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Pan Brioche
8h
Fiocchi
7h 30min
Fugassa veneta
4 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Madeleine al limone
4h 45min
Madeleine
55min
Gubana
3h 45min