Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
nebo 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane svedese
2 Std.
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min