
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
nebo 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 158 kcal / 661 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2h 20min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Pane alla birra
4h 55min
Nodini mediterranei
3h 50min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Filone di sola semola
2h 50min