Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane multicereali
17j 30 menit
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Pane all'orzo
2h 45min
Baguette dolce
4h 30min
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Bignè integrali
1h
Ciambelline glassate
50min
Bomboloni al forno
3h 35min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min