Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1489 kJ / 356 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Gelato pistacchio e mandorle
8h 30 min
Gelato biscotto ciocco-menta
4h 5min
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40 min
Mousse al pistacchio
1 Std. 30 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Crema Bimby ® al pistacchio
50min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min
Tartufi al cioccolato
2 godz. 45 min