Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1489 kJ / 356 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 Std. 30 Min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Torta del cardinale
3h 30min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Semifreddo alla crema al Whisky
5 godz. 30 min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3h 30min