
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 7 tuorli
- 75 g di zucchero
- 100 g di caffè espresso o fatto con la moka
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 356 kcal / 1489 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3hod. 15min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2hod. 15min
Piccole lemon meringue pie
2hod. 35min
Fantasia di nocciole
1hod. 35min
Salsa al cioccolato
20min
Panna cotta latte e cereali
6hod. 50min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Mini flan al pan di Spagna
2hod. 45min
Semifreddo mandorlato
8hod. 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11hod.
Bavarese al mandarino
4hod. 45min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min