Zařízení & příslušenství
Coppia ferrarese
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
2 pezzi
Suroviny
Lievitino
-
50 g farina
-
25 g di acqua a temperatura ambiente
-
2 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
120 g di acqua a temperatura ambiente
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero1 cucchiaino di malto di orzo
-
350 g farina
-
1 cucchiaino di sale
-
30 g di strutto (sugna)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
5.9 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
4.2 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Come dal fornaio
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Fiordilatte bolognese
9hod. 30min.
Pandoro
12hod.
Rosette
5hod. 20min.
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Grissini di pane
4hod.
Minestra imbottita
1hod. 30min.
Crema fritta alla veneziana
1hod. 30min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Panini all'olio
3hod. 10min.