
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 206 kcal / 862 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 38.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Baguette
4hod.
Pane al latte
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Pan coniglio
5hod. 5min
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Piadina romagnola
15min
Corona bordolese
5hod. 20min
Mantovanine
2hod. 45min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane per hamburger
3hod. 20min