Zařízení & příslušenství
Coppia ferrarese
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
2 pezzi
Suroviny
Lievitino
-
50 g farina
-
25 g di acqua a temperatura ambiente
-
2 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
120 g di acqua a temperatura ambiente
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero1 cucchiaino di malto di orzo
-
350 g farina
-
1 cucchiaino di sale
-
30 g di strutto (sugna)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
5.9 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
4.2 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Come dal fornaio
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Pane al latte
2hod. 20min.
Pane alla birra
4hod. 55min.
Nodini mediterranei
3hod. 50min.
Ciappe
1hod. 35min.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Pane scugnizzo
2hod.
Gnocco emiliano
4hod. 50min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.
Tigelle
3hod. 50min.