Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini all'olio
3sa 10 dk
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Grissini di pane
4h
Piadina romagnola
15 min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Panini al latte
4sa 50 dk
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min
Grissini stirati
2h
Mantovanine
2h 45min
Crackers classici
3h