Zařízení & příslušenství
Gozleme
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
24 pieces
Suroviny
Dough
-
strong white bread flour450 g
-
dried instant yeast10 g
-
fine sea salt1 pinch
-
olive oil30 g
-
plain yoghurt50 g
-
water warm260 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
Swiss chard200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil15 g
-
sweet paprika1 tsp
-
feta cheese120 g
Assembly
-
plain flour for dusting
-
olive oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
70.7 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
435.9 kJ /
104.2 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
15.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Haloumi
5 Std.
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Arancini
2 Std. 10 Min
Sesame Biscuits
1 Std. 15 Min