Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Tomato Focaccia
3 Std.
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Fresh Pasta Dough
1h
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 Std. 5 Min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Poppy Seed and Orange Cake
1 Std. 30 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Chocolate Macarons
25h 30min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min