Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Gozleme
1h 40min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Pitta Bread
2h
Chocolate syrup
20 min
Brioche
5h
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Three cheese pides
1h 40min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Haloumi
5h