Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil, plus extra for frying
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gozleme
1 godz. 40 min
Pretzels
1 godz.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2hod.
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min