Gluten-free Bread

4.5 8 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 20min.
635 g

Suroviny

  • long grain rice
    200 g
    basmati rice
  • dried soy beans
    100 g
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    5 g
    15 g fresh yeast, crumbled
  • psyllium husks
    15 g
  • cornflour, gluten-free
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water for sprinkling

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 372 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 720.8 kJ / 172.3 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 35.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...