Zařízení & příslušenství
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Amaretti Biscuit
-
egg white from large egg1
-
caster sugar80 g
-
ground almonds120 g
-
almond extract½ tsp
Peach Filling
-
peaches large, firm, 1 peeled, pitted and quartered5
-
unsalted butter for greasing
-
flaked almonds to taste30 - 40 g
Zabaglione
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar120 g
-
saffron threads5
-
egg yolks from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.1 g
Kalorie
2610 kJ /
624 kcal
Tuk
28.9 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Chocolate Meringue Stack
7hod. 30min.
Chocolate Chestnut Cheesecake
1hod. 45min.
Classic Zabaglione
15min.
Limoncello Tarts
3hod. 15min.
Lemon Sorbet
8hod. 30min.
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1hod.
Piped Raspberry Mousse
1hod.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min.
Chocolate Ganache Brownie
3hod.
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min.
Onion Focaccia
3hod. 20min.