Kompatibilní verze
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28.9 g
Alternativní recepty
Tomato Sauce
40 λεπτ.
Pommes Dauphine
2h 10 min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 Std.
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2 godz. 25 min
Egg Cognac Liqueur
15min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Chocolate Marquise
4 godz. 55 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min