Kompatibilní verze
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28.9 g
Alternativní recepty
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Béarnaise Sauce
20 min
Sweet Shortcrust Pastry
Žádné hodnocení
Blackberry Port Granita
6 Std. 30 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Beurre Blanc
20 min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Béarnaise Sauce
15 Min