Kompatibilní verze
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28.9 g
Alternativní recepty
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Chocolate Sauce
5min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3h
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Rosé and Raspberry Jelly
12 godz. 30 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Tear and Share Snail Bread
2h 45min
Mojo Sauce for Seafood
10min