Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 380 g
- Kalorie
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 176.7 g
- Nasycený tuk
- 108 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1939.2 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Fresh Pasta Dough
1h
Chocolate Mousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Beurre Blanc
20min