Béarnaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Béarnaise Sauce

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g shallots, halved
  • 1 sprig fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
  • 200 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 380 g
Kalorie
7082.7 kJ / 1692.8 kcal
Protein
12.1 g
Sacharidy
12.8 g
Tuk
176.7 g
Nasycený tuk
108 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
1939.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty