Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
380 g

Suroviny

  • shallots halved
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 Tbsp
  • unsalted butter diced
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 380 g

Sodík 1939.2 mg
Protein 12.1 g
Kalorie 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
Tuk 176.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 108 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...