Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 15min
380 g

Suroviny

  • shallots halved
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 Tbsp
  • unsalted butter diced
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 380 g

Kalorie 1692.8 kcal / 7082.7 kJ
Protein 12.1 g
Tuk 176.7 g
Sacharidy 12.8 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 108 g
Sodík 1939.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...