Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
6 portions

Suroviny

  • red radishes with leaves
    160 - 180 g
  • salt or to taste
    5 pinches
  • whipping cream
    220 g
  • milk
    120 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • agar-agar
    2 g
  • soft goat's cheese
    100 g
  • Greek yoghurt
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Protein 4 g
Tuk 15 g
Sacharidy 4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 610 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...