Zařízení & příslušenství
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
610 mg
Protein
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min.
Rainbow Sandwich
40min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1hod. 40min.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min.
Ratatouille
40min.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min.
Vegan Spanish Omelette
40min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Pollock and Spinach Lasagne
1hod.