Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 - 180 g red radishes, with leaves
- 5 pinches salt, or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 610 mg
Alternativní recepty
Steak au Poivre
20min
Lentil moussaka
2u. 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min