Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
TM6

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 160 - 180 g red radishes, with leaves
  • 5 pinches salt, or to taste
  • 220 g whipping cream
  • 120 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 g agar-agar
  • 100 g soft goat's cheese
  • 50 g Greek yoghurt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
4 g
Tuk
15 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
1 g
Sodík
610 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty