Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates concassées
- 2 bouquets de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 500 g de pâte sèche, type paccheri
- 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Bucatini à l'amatriciana
45 Min
Gnocchi Tricolore
35min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
One pot à la grecque
30 Min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50min
Risotto au citron et épinards
30 Min