Paccheri sauce à la ricotta de brebis

Paccheri sauce à la ricotta de brebis

4.7 55 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
6 portions

Suroviny

  • 30 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 250 g de tomates concassées
  • 2 bouquets de basilic frais feuilles lavées et séchées
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 500 g de pâte sèche, type paccheri
  • 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 14 g
Kalorie 1638 kJ / 391 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...