Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates concassées
- 2 bouquets de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 500 g de pâte sèche, type paccheri
- 180 g de ricotta de brebis (ou ricotta de lait de vache selon les goûts)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Saumon au four et pesto aux herbes
50min
Risotto au safran de Mund
45 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2u.
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
One pot à la grecque
30min
Risotto alle cinque P
30min