Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile végétale
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 250 g de champignon de Paris, frais, coupés en huit ou en quatre
- 200 g de demi-crème pour sauces
- 950 g d'eau
-
2
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café de cumin, moulu (volitelně)
- 1 c. à café de paprika doux
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, en cubes (1 cm)
- 25 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 3 oignons en botte, coupés en fines rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Pâtes au four rapides
55min
One pot penne-poireaux
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Tarte aux légumes
1h
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Croûtes au fromage au four
35min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto au citron et épinards
30min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Risotto alle cinque P
30min