Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet d'origan frais (env.10 g), effeuillé
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g d'eau
- 150 g de crème entière
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 600 g de gnocchi, (prêts à l’emploi)
- 1 citron non-traité, moitié du zeste râpé
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto à la courge
35min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gratin de hachis et cornettes
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarte au gruyère
50min
Pâtes au four rapides
55min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Tagliolini à la courge
1h 20min
Lasagnes à la courge
1h 40min
One pot de riz à la tomate
30 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1ωρ. 10 λεπτ.