Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet d'origan frais (env.10 g), effeuillé
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g d'eau
- 150 g de crème entière
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 600 g de gnocchi, (prêts à l’emploi)
- 1 citron non-traité, moitié du zeste râpé
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
One pot penne-poireaux
30min
Risotto à la courge
35min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Gratin de cornettes
50min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alle cinque P
30min