Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce
- 1 bouquet de persil frais, plat (d’env. 20g), effeuillé
- 40 g de pistaches, nature
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- 3 citrons verts bio
- 80 g de miel liquide
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le riz et le poulet
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- ½ c. à café d'huile d'arachide
- 4 blancs de poulet, sans peau (d'env.140 g chacun)
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2457 kJ / 582 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Chicken Teriyaki
45 Min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Poulet laqué au sésame
40min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 min
Curry panang
45 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
One pot à la grecque
30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Curry de poisson du Kerala
30 Min
Poulet épicé au gingembre
45 Min
Quick Indian Butter Chicken
45 Min