Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
Pasta
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 150 g di acqua
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 300 g di pecorino sardo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al pomodoro
- 120 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 800 g di polpa di pomodoro
- 5 - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 71.1 g
- Tuk
- 32.6 g
Alternativní recepty
Polenta sarda
1h 30min
Pane injera
8 Std. 30 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Papassini sardi
8h 45 min
Cappon magro
4h 30min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Seadas
1h 5 min.
Malloreddus alla campidanese
3 Std.