
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
Pasta
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 150 g di acqua
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 300 g di pecorino sardo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 foglie di menta fresca lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al pomodoro
- 120 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 800 g di polpa di pomodoro
- 5 - 10 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- pecorino grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 675 kcal / 2824 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 32.6 g
- Sacharidy
- 71.1 g
Alternativní recepty
Seadas
1hod. 5min
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Minestra di fregola con le anguille
2hod.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8hod. 45min
Panada sarda
2hod. 55min
Pardulas
8hod. 40min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2hod. 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1hod. 20min
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min
Ravioli di ricotta
2hod.
Malloreddus alla campidanese
3hod.