Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 450 g di spinaci in foglia surgelati
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm circa)
- 150 g di cipolla a fette
- 500 g di fesa di vitello in un'unica fetta (20x30 cm)
- 80 g di mortadella a fette
- 50 g di vino bianco tipo Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10 min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2sa 5 dk
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min