
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 450 g di spinaci in foglia surgelati
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm circa)
- 150 g di cipolla a fette
- 500 g di fesa di vitello in un'unica fetta (20x30 cm)
- 80 g di mortadella a fette
- 50 g di vino bianco tipo Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 260 kcal / 1088 kJ
- Protein
- 26.2 g
- Tuk
- 14.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lumachine farcite
45min
Cotechino in crema di lenticchie
1hod.
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Arrosto di spalla di agnello
3hod.
Cestino di pomodoro ripieno
1hod. 10min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2hod. 5min
Arrosto di tacchino ripieno
1hod. 30min
Tasca di vitello ripiena
1hod. 20min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11hod.
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min