
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 125 kcal / 501 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di soia
25min
Friselle cozze e polpo
30min
Riso patate e cozze
1hod.
Zuppa di vongole e uova
40min
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Wurstel vestiti
40min
Taralli sugna e pepe
4hod.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2hod.
Blinis con carpaccio di tonno
1hod.
Tartufi con cuore al cocco
6hod. 50min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5hod. 15min
Tortano speck e fontina
2hod.