Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 501 kJ / 125 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Donuts alle patate dolci
1h 30min
Anelli di cipolla fritti
35min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Mascarpone
24h 10min
Stecco di carne con cuore filante
20min
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Fileja al ragù
3 Std.
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Torta al testo
1h
Pizza alla marinara
1h 35min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min