Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 501 kJ / 125 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Frittelle di gamberi
1u.
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Uova alla Benedict
45min
Panini al wasabi cotti a vapore
3h 30min
Salsa agrodolce cinese
15min
Salsa borracha messicana
25 min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 godz. 30 min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Tagliatelle di nonna Marietta
1u.
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h