![Marmolada cukiniowo-imbirowa Marmolada cukiniowo-imbirowa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/968287fb-581f-4ed5-bb99-8ef57ede93a0/Derivates/08c7e55f-b868-41d9-8175-d2d9ec6baeb5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cytryna, ekologiczna
- 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2-3 mm plastry
- 500 g cukinii, pokrojonej na 5 cm kawałki
-
500
g cukru żelującego 1:1
nebo 250 g cukru żelującego 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 4435 kJ / 1060 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 257.5 g
- Tuk
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min
Dżem z winogron
30 min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 Min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min