
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend in Stücken
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut küchenfertig
- 4 Prisen Pfeffer
- 12 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert (ca. 220 g)
- 1 Zitrone Bio
- 300 g Erbsen, TK
- 1 ¼ TL Salz
- 150 g Milch
- 1 Kresse-Beet abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 750 kcal / 3140 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Königsberger Spargel-Ragout
1hod.
Königsberger Hähnchenpasta
1hod. 20min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1hod.
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min
White-Chicken-Pasta
40min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Hähnchen in cremiger Pesto-Sauce mit Erbsen-Reis
35min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1hod.
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30min