Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf

Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf

4.5 291 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Wasser
    600 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    750 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut küchenfertig
    600 g
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • durchwachsener Speck, geräuchert (ca. 220 g)
    12 Scheiben
  • Zitrone Bio
    1
  • Erbsen, TK
    300 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Milch
    150 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 49 g
Kalorie 3140 kJ / 750 kcal
Tuk 41 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...