Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein (ca. 30 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 300 g rote Spitzpaprika, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Nudeln (z. B. Tortiglioni von Barilla)
- 200 g Wasser
- 200 g Sahne
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL brauner Zucker
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 80 g Rucola, grob zerzupft (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3104 kJ / 741 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45min
Spargel in Tomaten-Basilikum-Sauce
45min
Karibisches Garnelencurry
30min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min