Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Nüsse, ganz, gemischt
- 800 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 2 TL Paprika de la Vera
- 200 g Champignons, halbiert, große geviertelt
- 200 g gelbe Paprika, in Stücken (ca. 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 - 100 g Chorizo, in Scheiben (1 cm)
- 15 g Tomatenmark
- 40 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 5 frische Thymianblättchen und mehr zum Garnieren
- 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2242 kJ / 536 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1200 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Schlemmertopf
40min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30min
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Feijoada
16hod.
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min