Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 huevo
- 25 - 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1
cucharadita de mejorana seca
nebo 1 cucharadita de hierbas provenzales secas - 1000 g de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 yemas de huevo
- 40 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1231 kJ / 294 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Pasteles de patata y cangrejo con salsa de yogur (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Hamburguesas de bacalao
30 min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30 min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1h
Hamburguesas de pez espada
15min
Bolas de garbanzos y jamón con calabaza frita
20 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min