Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 huevo
- 25 - 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1
cucharadita de mejorana seca
nebo 1 cucharadita de hierbas provenzales secas - 1000 g de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 yemas de huevo
- 40 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1231 kJ / 294 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salchichas de pollo con parmesano
30 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 Min
Pez espada con anacardos
45 Min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1 Std.
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35 Min
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.