Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 3 puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 2 zanahorias grandes en rodajas
- 1 diente de ajo
- 6 setas frescas (por ej. setas de cardo)
- 600 g de fumet de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 100 g de salmón ahumado cortado en 4 trozos
- 1 paquete de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido (para pintar el hojaldre)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1642 kJ / 393 kcal
- Protein
- 9.61 g
- Sacharidy
- 19.42 g
- Tuk
- 30.76 g
- Vláknina
- 3.47 g
Alternativní recepty
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40 Min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 Std. 10 Min
Crema de anguila ahumada
40 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Crema de mejillones
1 Std.
Gambones gratinados
30 min
Crema con rape y gambas
30 min
Crema de gambones
45 Min