![Crema de ahumados con sombrero de hojaldre Crema de ahumados con sombrero de hojaldre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DEAB871-3E25-44EE-8C86-30CCE5FBF537/Derivates/3500E9CE-ABF8-475F-8E50-EA81EE8C127A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 3 puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 2 zanahorias grandes en rodajas
- 1 diente de ajo
- 6 setas frescas (por ej. setas de cardo)
- 600 g de fumet de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 100 g de salmón ahumado cortado en 4 trozos
- 1 paquete de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido (para pintar el hojaldre)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1642 kJ / 393 kcal
- Protein
- 9.61 g
- Sacharidy
- 19.42 g
- Tuk
- 30.76 g
- Vláknina
- 3.47 g
Alternativní recepty
Pappardelle con bogavante
1h
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Langosta asada rellena
45min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1h
Crema con rape y gambas
30min
Bacalao espiritual
45min
Volovanes con marisco y rape
1 Std. 10 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Saquito de camembert
30min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min
Sopa marinera asturiana
30min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min