Kompatibilní verze
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 calamares frescos medianos limpios (aprox. 1800 g)
- 15 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de salsa de ostras
- 20 g de azúcar
- 50 g de vino de arroz
- 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 - 2 pellizcos de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
-
1
cucharadita de pimienta de Sichuán molida
nebo 1 cucharadita de pimienta blanca molida molida - 200 g de arroz de grano largo
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 - 30 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1128 kJ / 269 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo con mojo picón
20 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 Min
Vindaloo de cordero - India
1h 40 min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Fideos chinos con langostinos - China
45 Min
Curry de pescado y langostinos
25 Min
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1h 10min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8h 40 min
Mejillones al curry
30 Min
Cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas
45 Min
Cuscús marroquí
1 Std.
Ternera con salsa de ostras para dos
15min