Kompatibilní verze
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 calamares frescos medianos limpios (aprox. 1800 g)
- 15 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de salsa de ostras
- 20 g de azúcar
- 50 g de vino de arroz
- 1 cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 - 2 pellizcos de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
-
1
cucharadita de pimienta de Sichuán molida
nebo 1 cucharadita de pimienta blanca molida molida - 200 g de arroz de grano largo
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 - 30 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1128 kJ / 269 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Ceviche de boquerones
1 godz.
Mejillones al curry
30min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 godz. 40 min
Sopa de fideos, gambas y leche de coco (Laksa) - Malasia
35min
Curry de almejas y langostinos para dos
55 min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2 godz. 15 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1 godz.
Tartar thai de salmón
45min
Curry indio de rape
30min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30min