Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane di patate
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Chiocciole al formaggio
4sa 15 dk