Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Corona bordolese
5h 20 min
Panini alle erbe
3h 5 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min