Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
-
200
g de gorgonzola, coupé en morceaux
nebo 200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade
nebo 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake marbré au tarama et à la tapenade
1h 10 min
Calzone
2u. 50min
Pizza blanche à la roquette
1sa 35 dk
Focaccia à la crescenza
1h 45 min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pains à la pomme de terre
12 Std. 45 Min
Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta
1h
Schiacciatina
2h 20 min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2u. 45min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Quiche italienne
1h 5 min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h