Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1090 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains suédois
16h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette express
2h 35 min.
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain Cocotte
3 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain aux noix
3hod. 15min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min