Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 60 g de poireau, coupé en rondelles (2 mm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 250 g de farine à pain
- 250 g de farine d'épeautre
- 2 c. à café de sel, et 1 pincée
La garniture et la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 150 g de salami, détaillé en tranches fines (3 mm)
- 6 figues fraîches, coupées en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Focaccia aux olives
2h
Pain nordique
1 Std.
Focaccia aux céréales
2h
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Le pain bannique
30 min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min