
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 60 g de poireau coupé en rondelles (2 mm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 250 g de farine à pain
- 250 g de farine d'épeautre
- 2 c. à café de sel et 1 pincée
La garniture et la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 150 g de salami détaillé en tranches fines (3 mm)
- 6 figues fraîches coupées en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Smacafam
55min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Focaccia aux olives
2hod.
Pains de seigle plat
1hod. 30min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Fougasse
2hod.
Cantucci
1hod. 15min
Pizza capricciosa
1hod. 40min
Manaïches au zaatar
2hod.
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min