Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3h 45min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Focaccia croustillante
1h 55 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain de seigle valaisan
10h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min