
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 285 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3hod. 40min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Pizza à la farine d'épeautre
1hod. 55min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Pain à la feta et aux olives
5hod. 15min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1hod.
Focaccias aux herbes
3hod. 45min
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min