Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Pain curry-carotte
1 Std. 5 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Cake orange-pavot
1h 15min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia aux oignons
2h 15min