Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de Kamut®
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de graines de lin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 958 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2u. 40min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain aux graines
5h
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain complet rapide
1h 20 min
Pain complet
5h
Pain au levain
8h