Petits pains aux salicornes

Petits pains aux salicornes

3.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
10 portions

Suroviny

  • 150 g de salicornes
  • 700 g d'eau et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
  • 475 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 10 g de fleur de sel
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.1 g
Kalorie 849.7 kJ / 200.4 kcal
Tuk 4.3 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 34.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...