Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Pain de mie aux graines
6h
Pain de seigle scandinave
26h
Galettes de betterave
40 Min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45 Min
Champignons farcis
45 Min
Pain de seigle
5h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 Std. 45 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Madeleines au citron vert
45 Min
Pizza à la farine d'épeautre
1h 55min
Pain polaire et tartinade au saumon fumé
2 Std. 15 Min