Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Pain de campagne
2 Std.
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Pain express
1h 15min
Pain au lait
2h 20min
Breizh bowl
13h
Petits pains au muesli
1 godz. 40 min
Olives croustillantes
1h 30min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Yaourt nature
14 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min