Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake chèvre et noix
50 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Pesto persan
10 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 godz.
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 min
Tatin d'oignons au thym
2 Std.
Flammekueche
1h 50min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min