Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Scones
25 min
Cookies au chèvre et au thym
40 dk
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1sa
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 dk
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min
Blinis pomme de terre
45 dk
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 dk
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35min
Cookies moelleux au chèvre
40 dk
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 dk