Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Puddings au cœur parmesan-tomate
50min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Tatin d'oignons au thym
2h
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1 Std. 15 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 godz. 45 min