Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 2 c. à café rases de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 40 g de tomates séchées, préalablement égouttées
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de ricotta
- 10 g d'origan déshydraté
- 500 g de cœurs de mini-artichauts à l'huile, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de fromage râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 602.6 kJ / 143.3 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 godz.
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1 Std. 20 Min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 Min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Pizza blanche à la ligurienne
1u. 45min
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 godz. 30 min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Pizza tomate et roquette
1h