Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de beurre, en petits cubes congelés
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- du sel
- 90 g d'eau très froide
- 120 g de figues sèches
- 700 g d'aiguillettes de canard
- 15 feuilles de persil plat frais
- 45 g de beurre
- 180 g de pommes, pelées en cubes
- 300 g de poires (2), pelées en cubes
- 20 g de miel liquide
- ½ c. à café de quatre-épices
- 25 g de porto
- 30 g de pignons de pin
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de semoule de blé dur fine
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3164 kJ / 760 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 52 g
Alternativní recepty
Sachertorte
14 Std. 30 Min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Nougat de chèvre aux fruits frais
12 Std. 35 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Tartelette orange-pistache
1h
Pastilla au canard, abricot et pignon de pin
50 Min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 godz. 35 min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Fridge cake de Noël
3 Std. 15 Min