Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de gingembre frais
- 35 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 950 g d'eau
- 60 g de miel
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 - 800 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (2 cm env.)
- 400 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 350 g de cerises, dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4618.2 kJ / 1100.8 kcal
- Protein
- 45.5 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 57.5 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine d'agneau aux figues
1 Std. 15 Min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50min
Tajine de veau aux coings
1h 10 min
Thieboudienne de poisson
50min
Poulet à l'orange
1 godz. 30 min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1u.
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min