Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 510 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 150 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 900 g de farine blanche type 45
- 150 g de poitrine de porc en tranches, coupée en cubes
- 1 c. à café de sel, et 1-2 pincées pour la finition
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Ficelle apéro oignon-olive
3j
Cake au thon, polenta et olives noires
1 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Panisses marseillaises
3j
Pizza aux blettes et au citron
25hod. 50min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15 min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 Min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1ωρ. 10 λεπτ.
Caviar d'aubergine "express"
20 Min