Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Sacharidy
- 35 g / 35 g
- Tuk
- 25 g / 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Angel cake au citron
1 godz. 5 min
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Schiacciata au raisin
2h
Cake aux fruits confits
4h
Gâteau de rêve danois
1 Std.
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Christmas puddings
7h
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gaufres à la farine de châtaigne
1 Std.
Quatre-quarts au citron très doux
1 Std.
Cookies rhum-raisins
25 Min