Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Sacharidy
- 35 g / 35 g
- Tuk
- 25 g / 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2óra
Brioche à la fleur d'oranger
5óra
Strudel à la pomme
1j 45 menit
Gâche vendéenne
3óra 20p
Nonnettes à l'orange
1 godz. 40 min
Stollen
3h 45 min
Biscuits aux épices
13h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5óra
Brioches des Rois au praliné
5h 35 min
Petites ficelles aux céréales
2h 45min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 godz. 30 min
Brioche parisienne
24hod.