Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Sacharidy
- 35 g / 35 g
- Tuk
- 25 g / 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits au café
1h
La brioche familiale
5h
Mug cake à la ricotta et aux myrtilles
25min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Focaccia sucrée à la pomme
1 Std. 45 Min
Gâteau de rêve danois
1h
Cookies rhum-raisins
25min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Gâteau basqu'ô fraises
1 Std. 45 Min
Le pain bénit
2h 30min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min