Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de tomates, épépinées et coupées en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sel
- 6 feuilles de basilic frais, ciselées
- 100 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 godz. 55 min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Flammekueche
1h 25 min
Hot dogs
3 Std. 45 Min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10 min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Panini jambon-fromage
2 godz. 45 min