Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 320 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sel
La farce
- 100 g de jambon blanc, coupé en tranches
- 200 g de mozzarella, bien égouttée et coupée en morceaux (2 cm)
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 1 blanc d'œuf, légèrement battu
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2u.
Streusel
2u.
Gnocchis
45 min
Panzerotti aux poivrons
1u. 45min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2u. 45min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Mini focaccias à l'origan
3u. 40min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2sa 35 dk
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2u.
Pains au beurre d'herbes
1u.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min