
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln halbiert
- 1 Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 128 kcal / 537 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Semmelbrösel
5min
Tomatensauce (Grundrezept)
1hod.
Erdbeermarmelade 1:1
55min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Preiselbeerkompott
1hod. 25min
Zitronenmelissesirup
5hod. 10min
Ribiselgelee
55min
Erdbeermarmelade
25min
Omas Apfelkompott
20min
Heidelbeermarmelade
55min
Zwetschkenröster
1hod. 30min
Schnelle Kürbissuppe
25min