Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Waldbeerenmarmelade
55 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Ribiselgelee
55 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Erdbeermarmelade 1:1
55 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Erdbeereis
5min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Schnelle Kürbissuppe
25 min
Erdbeermarmelade
25 min