Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 8 Eier (Größe M)
- 600 g Heurige Erdäpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 350 - 400 g weißer Spargel, geschält
- 350 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 200 g Radieschen
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2655 kJ / 635 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Erdäpfelsalat
1h
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min