
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g schwarze Johannisbeeren abgerebelt
- 350 g Vollrohrzucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Rotwein (z. B. Zweigelt)
- 600 g Wodka 40 % Alkohol
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 334 kcal / 1400 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 54 g
Alternativní recepty
Kirschennektar
2 godz.
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 godz.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 godz.
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min